Lirik lagu Demy – Wedus

demy

Bangur tuku quench timbang tuku weduse
Bangur gendakan timbang dadi rabine
Mangan quench oh sing mikir mburine
Angon wedus oh get next to to mikir sukete

Bangur tuku quench tmbang tuku weduse
Bangur gendakan timbang dadi rabine
Mangan quench oh sing mikir mburine
Angon wedus oh get next to to mikir sukete

Reff:

Timbang di rabi akeh penjaluke
Bangur sun enggo gendakan baen
O sing katik mikir bendinane
Seminggu cukup sepisan baen

Mergane isun yo sing kuat
Duwe wong wadon turunan ningrat
Isun iki wong lanang melarat
Buruh macul modal dengkul bondho nekat

Kembali ke atas

Download Lagunya Disini

Incoming search terms:

  • lirik lagu wedus demy

Original source : Lirik lagu Demy – Wedus